De beste keuze wanneer u funderingen snel en netjes wilt plaatsen

Schroef palen wordt door veel eigenaren van onroerend goed gebruikt omdat het een eenvoudige en effectieve manier is om funderingen te leggen. Schroeffunderingen werken op dezelfde manier als betonnen funderingen, maar tegelijkertijd zijn ze veel beter dan zij. Met inschroefpalen legt u snel en eenvoudig een stevige fundering en kunt u direct aan de slag met de bouw van uw project.

Schroef palen - de perfecte oplossing voor boerderijen, buitenterrassen, cottages, kassen, volières, garages, carports of andere constructies zoals vlaggenmasten, tijdelijke omheiningen of hekken. Wij bieden verschillende soorten en maten aan schroef palen , om te voldoen aan de vereisten voor al uw bouwprojecten, op elke locatie. Of de grond nu zacht of hard is, inschroefbare schroefpalen zijn volledig functioneel en klaar voor verder werk, dus u hoeft geen tijd te verspillen aan het fixeren van de grond of wachten tot het beton is uitgehard.

Schroefpalen vervangen effectief betonnen pilaren en steunen. Met behulp van schroeffunderingen kunt u een perfecte constructie of een kleine constructie installeren. Dus voordat u vastloopt in het betonneren, raadpleegt u de experts van BeBeton en wij zullen u de optimale oplossing bieden voor de funderingsbehoeften van uw project - zonder zorgen, rommelig en langdurig betonneren.

Bespaar tijd, geld en moeite met BeBeton-experts!

Waarom kiezen voor schroefpalen?

Een van de belangrijkste elementen bij het plannen van een succesvol bouwproject is de fundering. En voor hun uitvoering kiezen veel mensen voor schroefpalen. Het is waar dat veel mensen die in de bouw werken hiervan op de hoogte zijn, maar slechts weinigen merken de voordelen van schroeffunderingen op.

Het is niet nodig om de grond te graven, extra beheer van de omgeving

Er zijn verschillende manieren om funderingen te installeren, maar bijvoorbeeld bij het betonneren moet er rekening mee worden gehouden dat er extra werkzaamheden moeten worden gepland - boren en grondvormen en na het betonneren - het beheer van de omgeving. Huur van speciale apparatuur en machines, arbeid - dit alles kost extra. Met schroefpalen kunt u veel van deze kosten voorkomen. Bij het installeren van schroefpalen hoeft de grond niet te worden gegraven, het werk is veel efficiënter. En na het plaatsen van de fundering hoeft u zich geen zorgen te maken over milieubeheer - er blijft niets over bij het vastschroeven van de schroefpalen.

Funderingen kunnen op elk moment van het jaar worden geïnstalleerd

Een van de belangrijkste voordelen van het installeren van een schroeffundering of het installeren van een fundering voor een terras op een schroeffundering is dat u dezelfde dag verder kunt bouwen zonder op iets te wachten, in tegenstelling tot het installeren van funderingen met beton - in een bijzonder koude periode, wanneer de uithardingstijd is bijzonder lang en de projectplanning moet worden verlengd. 

Als het project klein is, kunnen schroefpalen worden geïnstalleerd met een handgereedschap of een bevestiging aan de schroevendraaier. Bij grotere projecten en het plaatsen van schroeffunderingen met speciaal heimaterieel bereikt u echter het resultaat in enkele uren of een halve dag. 

Geschikt voor diverse bodems

Soms is het nodig om de grond te fixeren om de fundering van het project correct te installeren - dit is een andere constructienuance die extra kosten met zich meebrengt. Met schroefpalen kunt u dit extra werk vergeten - u kunt de palen in bijna elke grond heien en uw project economischer maken.

Uiteraard loont de keuze voor schroefpalen. U vermijdt zwaar fysiek werk, rommel, grondverzetwerk en u voert het project gemakkelijk uit, zelfs in de koude periode. Schroef funderingen - bespaar zeker tijd en geld.