Functionaliteit en individuele oplossingen

Wij bieden onze partners langdurige samenwerking en uitzonderlijke voorwaarden. Of het nu gaat om een doe-het-zelf project thuis of een groot zakelijk project, schroef palen kan u succesvol van dienst zijn. We hebben jarenlange ervaring met het installeren van verschillende projecten voor zowel particuliere als publieke klanten - het installeren van terrassen, het versterken van tijdelijke hekken, het installeren van daken of kleine constructies.

Inschroefpalen zijn ook ideaal voor tijdelijke constructies, omdat ze eenvoudig kunnen worden losgeschroefd en hergebruikt zonder de grond te beschadigen - bijvoorbeeld voor afrasteringen bij sportevenementen en festivals of barrières op bouwplaatsen.

Wij bieden verschillende modellen en maten schroefpalen aan afhankelijk van het terrein en de bodem. Onze klanten gebruiken schroefpalen voor de bouw van magazijnen, stacaravans, terrassen en verkeersborden.

We streven naar het opzetten en uitbouwen van een succesvolle samenwerking met ambitieuze bouwbedrijven die hun dienstverlening willen verbeteren met een innovatief installatiesysteem voor schroeffunderingen. Het is een steeds populairder en gewild alternatief voor traditionele betonnen funderingen, waardoor de marktkansen voor onze partners toenemen. 

Bent u klusser, ontwerper of vertegenwoordiger van een vastgoedontwikkelingsmaatschappij? Profiteer van onze aanbiedingen. We zullen de nodige assistentie verlenen, informatie geven over de producten die we verkopen en de apparatuur die we gebruiken. Jarenlange ervaring van ons team - voor uw succesvolle projecten!