BeBetono2021-08-06T09: 04: 39 + 00: 00
[rev_slider alias=”Pagrindinis” /]

SNEL. COMFORTABEL. BETROUWBAAR.

SNEL. COMFORTABEL. BETROUWBAAR.

SNEL. COMFORTABEL. BETROUWBAAR.

OMHEININGEN

VOLJERAMS

VOOR OMHEININGEN

VOOR BLADEN

DAKBEDEKKING

VOOR GARAGES

VOOR MAGAZIJNEN

TERRAS

VOOR HUIZEN

SPELLEN

SITES

VOOR KASSEN

PAKELTOMEN

VOOR BEDDEN

BESPAAR UW TIJD EN GELD.

Schroefpalen - een eenvoudige en efficiënte manier om de fundering te plaatsen. Schroeffunderingen werken op dezelfde manier als betonnen funderingen, maar lopen tegelijkertijd flink voor. Met behulp van de schroefpalen legt u snel en eenvoudig een stevige fundering en kunt u direct beginnen met de bouw van het project.

Schroeffunderingen - Een geweldige oplossing voor boerderijen, buitenterrassen, huisjes, kassen, volières, garages, daken of andere constructies zoals vlaggenmasten, tijdelijke omheiningen of hekken. We bieden een reeks verschillende soorten en maten schroefpalen om te voldoen aan de vereisten van elk project in uw gebouw, waar dan ook. Of de primer nu zacht of hard is - de ingeschroefde schroefpalen zijn volledig functioneel en klaar voor verder werk, dus het is niet nodig om tijd te verspillen aan het fixeren van de primer of te wachten tot het beton is uitgehard.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SCHROEFFONDS?

01. Snel en eenvoudig te installeren omdat voorboren, uitgraven en betonneren niet nodig is.
02. U installeert de schroeffundering in 1 dag.
03. Ongeacht de seizoensgebondenheid - schroefpalen kunnen het hele jaar door worden geïnstalleerd, zelfs in de winter.
04. Oppervlaktereliëf heeft geen invloed op de plaatsingsplaats van de fundering.
05. Schroeffunderingen kunnen onder water worden geïnstalleerd.
06. Lage marktprijs in vergelijking met conventionele funderingen.
07. Geen schade aan het milieu - de installatie zorgt voor een opgeruimde omgeving.
08. Als het nodig is om de locatie van het object te veranderen, kunnen de schroeffunderingen herhaaldelijk worden gedraaid.

Hoeveel kost mijn project?

Graaf

VEEL GESTELDE VRAGEN

Waarvoor kan een schroeffundering worden gebruikt?2021-02-08T12: 10: 20 + 00: 00

Schroeffunderingen kunnen in veel bouwwerken worden gebruikt:

 • een terras aanleggen,
 • sauna,
 • voorraadkast,
 • een klein huis
 • garage
 • hekken en omheiningen,
 • malkinen,
 • kassen,
 • verhoogde bedden,
 • overtreding,
 • pieren,
 • speeltuinen en nog meer kleine bouwkundige objecten.
Welke schroeffundering moet ik kiezen?2021-03-24T06: 01: 10 + 00: 00

Videotips voor het kiezen van schroefpalen:

Tips over schroefpaaltypes HIER

Zijn schroeffunderingen goedkoper dan betonnen funderingen?2021-02-08T12: 11: 08 + 00: 00

De installatietijd van schroeffunderingen is veel korter in vergelijking met conventionele, betonnen funderingen. Voor een buitenterras duurt het bijvoorbeeld een paar uur om de schroefpalen te draaien en kun je het framemontagewerk doen. Daarnaast hoef je geen extra grond te graven, grondversterkingswerkzaamheden te doen, voorkom je betonstagnatie. Dit bespaart tegelijkertijd tijd en geld. Daarom zijn schroeffunderingen vaak een goedkopere en optimalere oplossing.

Is het mogelijk om in de winter schroefpalen te plaatsen?2021-02-08T11: 59: 06 + 00: 00

Ja! Een van de belangrijkste voordelen van het installeren van een schroeffundering of het leggen van een fundering voor een terras op een schroeffundering is dat u de bouwwerkzaamheden op dezelfde dag kunt voortzetten zonder te wachten, in tegenstelling tot het plaatsen van betonnen funderingen - vooral in de koude periode, wanneer de uithardingstijd bijzonder lang en de projectplanning moet worden verlengd.

Zal de vorst de schroefpalen niet doen stijgen?2021-03-24T05: 57: 54 + 00: 00

Wij zijn terrasprofessionals en zijn bij vele projecten betrokken geweest. Het is tot nu toe niet mogelijk gebleken uitstekende funderingen aan te treffen, zowel beton als schroef, als gevolg van vorst, wanneer ze correct zijn geïnstalleerd - dit is rekening houdend met de eigenschappen van de grond, de hoogte boven de grond (vóór de bouw) en de ladingen. Het is dus het beste om de praktijk te volgen, gebaseerd op uw eigen ervaring en de statistieken van weersvoorspellers van de afgelopen jaren, en LRS STR. bewijst - installeer voor lichte constructies de diepte van de fundering op een diepte van 800-1200 mm.

 

Lees HIER meer over de vorst in Litouwen

Zal de geïnstalleerde schroefpaal na verloop van tijd niet krimpen?2021-02-08T11: 59: 06 + 00: 00

De schroefpalen worden door hun wikkeling voorkomen dat ze bezwijken, en de verticale belasting wordt in drie lagen over het hele gebied verdeeld - het onder- en bovenframe en de daarop gemonteerde planken.

Natuurlijk, waar de roterende schroefpalen altijd op moeten letten - hoe zwakker de grond, hoe groter de kans dat de fundering valt. Als het terras niet verhoogd is - kortere palen zijn voldoende, maar als de grond losser is (bijvoorbeeld gestort, zand of grind) - moeten ze langer worden gekozen, vanaf 1085 mm.

MEER
NEEM CONTACT OP

Ga naar boven