Retourneren en ruilen van goederen

Nadat je goederen hebt gekocht en hebt gezien dat ze van slechte kwaliteit zijn, heb je het recht om ze binnen 14 dagen vanaf de dag van bezorging aan ons te retourneren. In dit geval worden de goederen van ongeschikte kwaliteit gratis vervangen door kwaliteitsgoederen of wordt het betaalde geld aan u geretourneerd.

Om het product aan ons te retourneren (behalve voor garantieservice), moet u ons hiervan op de hoogte stellen via e-mail info@bebetono.lt

In het geval dat de reden voor het retourneren van het product onvoldoende kwaliteit is, verbinden wij ons ertoe om het product van onvoldoende kwaliteit op onze kosten te vervangen door een product van voldoende kwaliteit of om het voor het product betaalde geld terug te betalen. Goederen van ongepaste kwaliteit worden geruild of geretourneerd in overeenstemming met de "Regels voor het retourneren en ruilen van goederen, goedgekeurd in 2001 29 juni bij besluit van de minister van Economische Zaken nr. 217.

De teruggave van goederen van geschikte kwaliteit is pas in 2001 mogelijk door de minister van Economie. 17 augustus bij bestelnr. 258 van de goedgekeurde "Regels voor de verkoop van goederen en het verrichten van diensten bij het sluiten van contracten met gebruikmaking van communicatiemiddelen". In dit geval betaalt u de kosten voor het terugzenden van de goederen.

Bij het retourneren van goederen is het noodzakelijk om aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • het geretourneerde artikel moet in de originele, nette verpakking zitten;
  • het product dient door de Koper onbeschadigd te zijn;
  • het product mag zijn commerciële uitstraling niet verloren hebben (etiket intact, beschermfolie niet afgescheurd, enz.) (deze clausule is niet van toepassing in geval van terugzending van een defect product);
  • het geretourneerde artikel moet in dezelfde configuratie zijn als degene die door de koper is ontvangen;
  • bij het retourneren van het product is het noodzakelijk om het aankoopdocument, de garantiekaart (indien uitgegeven) en het ingevulde productretourdocument te overleggen.