Levering van goederen

Alle goederen in BeBetono.lt e-mail we bewaren ze in de winkel, zodat we ze snel en gemakkelijk bij je kunnen bezorgen.

De levering van de goederen wordt berekend op basis van het gewicht van de gekochte goederen.

Grotere hoeveelheden goederen leveren wij binnen 3 werkdagen door heel Litouwen. We zijn er trots op betrouwbare logistieke partners te hebben die onze goederen snel en veilig tot in de verste uithoeken van Litouwen afleveren.

Nieuws! In de stad Vilnius kunnen we de goederen dezelfde dag bezorgen met een bezorgpartner BOUT.

We kunnen spoedleveringen uitvoeren naar andere grote steden van Litouwen. Als de bestelling 's morgens vroeg wordt geplaatst, regelen we de bezorging van het pakket op dezelfde dag op het busstation met behulp van onze pakketbuspartner "Kautra".

 

Bestelling en leveringsvoorwaarden van goederen

  1. De prijzen van goederen gespecificeerd in e-mail in de productcatalogus van de winkel, alleen geldig bij aankoop van deze producten per e-mail. in de winkel. Productprijzen per e-mail in de winkel staan vermeld inclusief BTW. Verzendkosten zijn niet inbegrepen.
  2. Bebetono.lt verbindt zich ertoe om de door u bestelde goederen na betaling te leveren op het adres dat in uw bestelling is opgegeven.
  3. Bij betaling via het elektronische systeem worden de goederen binnen 3 (drie) werkdagen na ontvangst van de bevestiging van de bank of binnen de in de productbeschrijving vermelde periode geleverd.
  4. De goederen worden geleverd door BeBetono.lt of onze bevoegde koerier.
  5. Nadat u de vrachtbrief heeft ondertekend, wordt aangenomen dat de zending correct is overgedragen (afgeleverd).
  6. Tijdens de levering van de goederen dient u de staat van de goederen bij ons of onze gemachtigde te controleren. Als u een overtreding van de zending opmerkt, moet u dit op de vrachtbrief markeren en een vrije vorm van een zendingsovertreding schrijven. Als u de vrachtbrief zonder opmerkingen ondertekent, wordt aangenomen dat de zending in goede orde is afgeleverd.