Inschroefpaal M 76X1600X3 M18

43,14 met 21% BTW

De schroefpaal is bedoeld voor het plaatsen van funderingen van lichte constructies. Zeshoekige plaatvorm. In de grond geheide palen maken een snelle en gemakkelijke installatie van funderingen mogelijk zonder het gebruik van beton. Gemaakt van hoogwaardig staal. Heeft een 18mm schroefdraad in het midden. Het is mogelijk om een lange schroefdraad van 24 mm in te schroeven en er een kolom, frame of andere constructie op te zetten.

Dimensies: 76X1600X3 mm
Draad: M18
Bord: 6×190 mm
Samenstelling: S235 staal
Dekking: warm verzinken
Uitgang naar het terras: ~ 1st/m2
Serie: M
Hoeveelheid: 1 st.

U kunt bij ons schroefpalen huren apparatuur
Neem voor funderingsinstallatieservice contact op met: +370 666 11202.

Geen voorraad meer

Categorieën: , Artikelnummer: 241630

De inschroefpaal M 76x1600x3 is een solide stalen constructieve funderingssteun die in de grond wordt geschroefd en is bedoeld voor het plaatsen van funderingen voor terrassen, schuttingen, magazijnen en vele andere lichte constructies. Het is een moderne, efficiënte en snel te implementeren manier om funderingen te plaatsen zonder gebruik te maken van beton- en grondwerken.

Het voordeel van inschroefpalen ten opzichte van traditionele betonnen funderingen wordt bepaald door vele aspecten: ongeëvenaarde extreem snelle installatie, betrouwbaarheid van de techniek, brede toepassingsmogelijkheden, aanpasbaarheid aan diverse bodems en terreinen en overtuigende financiële argumenten.

Inschroefpaal M 76x1600x3. Voordelen:

Snelle installatie

Een van de belangrijkste voordelen van schroefpalen is hun snelle installatie. Met inschroefpalen is de fundering van het gebouw veel sneller geplaatst dan wanneer u kiest voor een betonnen fundering. Inschroefpalen zijn enorm populair bij het leggen van de fundering van terrassen en andere lichte constructies. Het in de grond schroeven duurt slechts enkele uren, voorboren en betonneren is niet nodig. Inschroefpalen kunt u eenvoudig zelf of met behulp van onze ervaren vakmensen plaatsen. Vanwege de paaltjes installatie diensten, neem dan contact met ons op via e-mail: info@bebetono.lt of per telefoon: +370 666 11202.

Betrouwbare technologie

Het continu lassen van de spiraal in het onderste deel van de schroefpalen voorkomt dat de fundering beweegt en verankert deze betrouwbaar in de grond. Voor de constructie is S235 staal met anti-corrosie thermisch verzinkte coating gebruikt, waardoor de mast veilig, duurzaam en bestand is tegen invloeden van buitenaf. Het bovenste deel van de schroefpaal is er in verschillende vormen (U, L, M, N, G en andere typen), aangepast aan verschillende soorten structurele bevestiging. Het is ook mogelijk om de gewenste lengte en breedte van de schroefpaal te kiezen, rekening houdend met de parameters van de constructie. Inschroefpaal M 76x1600x3 is bestand tegen een puntbelasting tot zeven ton en zorgt voor stabiliteit van de constructie in bevroren grond (vorst).

Universele mobiliteit

Inschroefpalen staan bekend om hun veelzijdigheid en brede toepassingsmogelijkheden. De locatie van de installatie wordt niet beïnvloed door de topografie van de plaats, ze kunnen in bijna elke grond worden geschroefd. Met behulp van inschroefpalen kunnen de funderingen van de constructie worden geïnstalleerd op plaatsen die moeilijk te bereiken zijn voor voertuigen: hellingen, waterlichamen, moerassen, pieren, zand of kustduinen. De mogelijkheid om het hele jaar door schroefpalen te installeren is een van de grootste voordelen, waardoor seizoensinvloeden worden vermeden en bouwprojecten sneller kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast kunnen de schroefpalen worden gedemonteerd en hergebruikt als de locatie van het object moet worden gewijzigd.

Titel

Ga naar boven