Verhuur van een manuele heimachine voor palen type M

10,0050,00 met 21% BTW

Verhuur van een manuele heimachine voor palen type M.

Inbegrepen: handmatige M-poolaandrijving, handgreepverlengingen.
Geschikt voor gebruik: Voor M-type palen met een bovenplaat van 12 cm diameter.

Categorieën: Artikelnummer: NVT

Verhuur van manueel heigereedschap voor schroefpalen type M. De huurperiode wordt berekend in dagen. Bij bestelling voor een huurperiode langer dan drie dagen wordt de huurprijs van het gereedschap verlaagd.

Voor het gemak van klanten die M-type schroeffunderingen bij ons afnemen, huren wij een installatiegereedschap. Een eenvoudige en handige methode om tot 20 palen vast te schroeven.

Verhuur van manueel draaigereedschap voor het plaatsen van schroefpalen type M, funderingen van terrassen en andere lichte constructies. Schroefpalen kunnen handmatig of met speciaal gereedschap worden ingeschroefd apparatuur. Schroeffunderingen kunnen in alle seizoenen worden geplaatst. Het is een extreem snelle en handige manier om een stabiele, sterke basis voor het terras te vormen.

Schroeffunderingen zijn een moderne, economische en zeer handige manier om funderingen te installeren. Het product heeft veel duidelijke voordelen, dus het is een populaire en alledaagse oplossing. Ze zijn onvervangbaar wanneer de fundering voor een terras of ander gebouw snel moet worden geïnstalleerd, om het landschap te behouden, ongeacht de seizoensinvloeden, en om betonwerken te vermijden.

Verzenden en retourneren

Bij het bestellen van de huur van een handmatig draaigereedschap mdsterasas.lt e-mailen in de winkel worden twee bezorgopties aangeboden:

  1. opname Zonder beton in de unit In Vilnius, adres: Sausupio st. 15;
  2. levering via Venipak-koerier, op het door u opgegeven adres in heel Litouwen (behalve de Koerse Schoorwal).

Opbrengst

  1. opbrengst Zonder beton in de unit In Vilnius, adres: Sausupio st. 15;
  2. retour via Venipak-koerier (wij bellen de koerier, u dient het gereedschap veilig in te pakken en aan de koerier te overhandigen).

Titel

Ga naar boven