Verhuur van een manueel heigereedschap voor U-palen

10,0050,00 met 21% BTW

Verhuur van handgereedschap voor het heien van U-palen.
Inbegrepen: handmatig U-polig draaigereedschap, handgreepverlengingen.
Geschikt voor gebruik: voor U-vormige masten van verschillende lengtes.

Categorieën: Artikelnummer: NVT

Verhuur van een handdraaier voor het installeren van U-type schroefpalen. De huurperiode wordt berekend in dagen. Bij bestelling voor een huurperiode langer dan drie dagen wordt de huurprijs van het gereedschap verlaagd.

Voor het gemak van klanten die U-type schroeffunderingen bij ons afnemen, huren wij een montagegereedschap. Een eenvoudige en handige methode om tot 20 palen vast te schroeven.

Verhuur van manueel draaigereedschap voor het plaatsen van U-type schroefpalen, funderingen van terrassen en andere lichte constructies. Schroefpalen kunnen handmatig of met speciaal gereedschap worden ingeschroefd apparatuur. Schroeffunderingen kunnen in alle seizoenen worden geplaatst. Het is een extreem snelle en handige manier om een stabiele, sterke basis voor het terras te vormen.

Schroefpalen zijn een moderne, economische en zeer handige manier om funderingen te installeren. Het product heeft veel duidelijke voordelen, dus het is een populaire en alledaagse oplossing. Ze zijn onvervangbaar wanneer de fundering voor een terras of ander gebouw snel moet worden geïnstalleerd, om het landschap te behouden, ongeacht de seizoensinvloeden, en om betonwerken te vermijden.

Verzenden en retourneren

Bij het bestellen van de huur van een handdraaigereedschap voor beton.lt e-mailen in de winkel worden twee bezorgopties aangeboden:

  1. opname Zonder beton in de unit In Vilnius, adres: Sausupio st. 15;
  2. levering via Venipak-koerier, op het door u opgegeven adres in heel Litouwen (behalve de Koerse Schoorwal).

Opbrengst

  1. opbrengst Zonder beton in de unit In Vilnius, adres: Sausupio st. 15;
  2. retour via Venipak-koerier (wij bellen de koerier, u dient het gereedschap veilig in te pakken en aan de koerier te overhandigen).

Titel

Ga naar boven